Vær et med dig selv og dine lyster

Som mennesker har vi alle lyster. Og disse hænger normalt sammen med relationer. Og det er et af de steder, hvor vi mennesker er meget indviklet. Livet behøver aldrig at blive kompliceret. Men nogle gange kan det føles sådan.

Og især når det kommer til ting som seksualitet og sex. Det er nemlig et mindre tabu i vores samfund, så til tider kan det være svært at snakke om, hvis man oplever problemer på disse punkter. Men livet handler om balance, på sammen måde gælder det din krop og dit sind. Så få hjælp med denne balance gennem en sexolog.

Sex er en større del af dit liv, end du måske går rundt og tror

For de fleste af os, er sex ikke en stor del af vores liv. Det er sjældent et emne man oplever mange steder socialt. Ikke lige det første taleemne man hører på en arbejdsplads. Derfor kan man nemt tro, at det ikke er så vigtigt.

At det ikke fylder meget af folks liv. Derfor, hvis man oplever problemer med det, kan det være nemt at tænke, at det ikke er så vigtigt. Og så bygger bekymringer sig op i baggrunden.

Men sandheden er faktisk at sex er vigtigt. Et af de første spørgsmål en terapeut stiller folk, er hvorvidt de er seksuelle aktive. For sex er faktisk godt for vores mentale helbred. Det er også derfor vi har fået professionen sexolog. Man kan hurtigt komme til at tænke, at det bare er folk, som kan hjælpe dig med sex.

Men sandheden er faktisk at deres fokus er mere på sex i forhold til det mentale helbred. Så det kan aldrig skade at opsøge en sexolog og tage en snak, også selvom du ikke har problemer. Der ligger for eksempel en i Viborg.

Livet er balance

Så hvis du har det lidt skidt mentalt og går rundt med problemer, selv om det ikke er seksuelle problemer, så kan det være værd at søge hjælp hos en sexolog, hvis du ikke er seksuelt aktiv. Fordi livet er balance, og det kan være fordi du ikke får nok på den ene front, at du oplever problemer på en anden front.

Sådan hænger det nogle gange sammen for kroppen og sindet, at man skal have lidt fra et sted, for at få noget et andet sted. I hvert fald kan det altid betale sig at tage en snak med en sexolog, hvis du godt kunne tænke dig at få det bedre.