Tjek hurtigt og nemt din flyvetid

flyvetiden.dk kan du hurtigt og nemt tjekke din flyvetid på fly fra de danske lufthavne til deres destinationer. Hvad enten du skal flyve til Mallorca, Thailand eller Kreta i sommerferien, kan det være godt at vide, hvor lang tid turen i flyet tager. Så ved du, hvor lang tid du kan forvente at bruge på de forskellige flyvedistancer.

 

Hvad er fordelene ved at kende sin flyvetid?

 

Hvis du kender din flyvetid, ved du, hvad du skal pakke i håndbagagen afhængigt af, hvor lang tid du skal flyve. Desuden kan det være nyttigt, hvis du for eksempel har flyskræk, at vide præcis, hvor lang tiden i flyet er. Hvis du har flyskræk kan du for eksempel tage nogle sovepiller for at sove, mens flyet flyver. Kender du din flyvetid, så ved du også, hvornår det er tid til at vågne op igen. Husk at sætte en alarm, så har du tid til at vågne lidt op, før flyveren lander igen.

 

Hvor lang tid tager det at flyve til Thailand eller Kreta?

 

Flyvetiden på de forskellige flyvedistancer kan ændre sig meget i forhold til, hvor man skal rejse rundt i Norden, Europa eller hele verdenen. Hvis du for eksempel skal til Thailand i sommerferien fra Københavns lufthavn, er flytiden på 10 timer og 35 minutter. Så ved du, at du skal pakke mad, en god bog og måske en hovedpude til turen. Men hvis du skal til Kreta, er flyvetiden kun 5 timer og 10 minutter fra Kastrup Lufthavn. Her er det altså ikke nødvendigt at pakke den helt store håndbagage. Husk også at der kan være andre flyvetider på rejsen hjem til Danmark igen.

 

Hvad med tidsforskellene?

 

Flyvetiden er den samme uafhængigt af, hvilken tidszone du flyver fra eller til. Du skal blot være opmærksom på at stille tiden til den rigtige tidszone, når du er landet. For at undgå jetlag kan du eventuelt stille dit ur, når flyveren letter. Hvis du kender din flyvetid, ved du om det for eksempel er en god idé at sove eller holde sig vågen på flyveren for at undgå jetlag, når du lander. Det gælder uanset, hvor man rejser hen, men er især vigtigt at huske, hvis man rejser uden for Europas grænser til for eksempel Thailand, Bali eller Dubai.