Tip: sådan kommer du af med akut opståede smerter på din rejse

Uanset om du skal på forretningsrejse, storbyferie eller på badeferie, så kan du risikere at få ondt i ryggen eller smerter andre steder i din krop. Venter der dig en lang flyvetur og ved du, at du sidder dårligt i et flysæde, så er det en god ide at være på forkant mod dine smerter. Få her tips til, hvordan du hurtigt kan komme af med dine smerter i kroppen imens du er på ferie.

Husk altid din massagepistol

Når du skal ud og rejse og kan risikere, at få akutopståede smerter i din krop, så er din massagepistol din redning. Med den kan du hurtigt og nemt ramme de punkter i eksempelvis din ryg som er gået hen og blevet ømme. Med massagepistolen kan du hurtigt give dig selv eller din rejsepartner en god omgang massage efter en hård flyve tur. Udover at massagepistolen er god til akutopståede smerter, så er det altid dejligt at få en omgang massage. Skal du på en romantiskferie med din partner er det også en god overraskelse at i kan give hinanden massage og nyde hinanden og ferien på den måde. Massagepistolen får du sammen med en smart rejsetaske. Den er derfor let at tage med på turen uanset om du skal have den i kufferten, i håndbagagen eller vil bære den for sig selv i sin rejsetaske. Der medfølger desuden flere forskellige massagehoveder med til massagepistolen, så du kan massere efter præcis det behov du har.  Du behøver selvfølgelig ikke kun at bruge din massagepistol imens du er på ferie. Du kan med stor fordel også anvende den til massage når du er hjemme.

Tag olie eller massagecreme med

Når du tager din massagepistol med på ferie, er det en god ide at have noget smørelse med, til når I skal bruge massagepistolen. Du kan vælge at tage en muskelopvarmende creme med hvis du ved, at du får smerter efter rejsen. Den kan gå ind og hjælpe massagepistolen med at få de ømme muskler til at slappe af og få smerten til at forsvinde. Skal I også bruge massagepistolen til hyggestunder så tag en god massageolie med som i kan bruge til de stunder. Tag også gerne en god creme med som du kan smøre dig ind i, når massagen er overstået.

Hav et rejsetræningsprogram klar og med

Hvis du af flere omgange har oplevet at få smerter under dine rejser, så kan det være en god ide at have et enkelt træningsprogram med på turen. Træningsprogrammet skal indeholde øvelser der både styrker og smidiggør den del af din krop der ofte bliver smertefuld under turen. Det er desuden en god ide at styrke og smidiggøre din krop i din hverdag også. Du behøver bestemt ikke træne hver dag, for at vedligeholde dine muskler. Træning tre gange om ugen er rigeligt til at vedligeholde og styrke din krop. Når du passer godt på din krop i hverdagen, er chancen for at akutopståede smerter også mindre.