Tag på en hyggelig og aktiv campingferie på Djursland med familien

Har du længe gået og længtes efter at tage på en ferie sammen med din familie? Hvis, så er det bare med at få pakket kufferterne og komme afsted! Måske har du allerede gået og tænkt lidt over, hvor I skal tage hen, og du er måske kommet til den konklusion, at I gerne vil blive indenfor Danmarks grænser? Hvis dette er tilfældet, så er det helt forståeligt. Med de fine sandstrande, de mange skove, de mange små og hyggelige byer, de mange forlystelsesparker og meget mere, byder Danmark nemlig også på en masse hyggelige og sjove feriedestinationer for børnefamilien.

Den perfekte destination for børnefamilien, der vil på campingferie

Ligesom der er mange feriedestinationer, så er der også mange måder at holde ferie på. Nogle kan lide at leje et sommerhus, nogle vil hellere bruge deres ferie på et hotel, og så er der også dem, der foretrækker at campere. Hvis du foretrækker det sidstnævnte, så bør du prøve at tage et kig på denne campingplads på Djursland: http://fjellerup-strand.dk/. Denne campingplads er den perfekte destination for børnefamilien, da der både er en masse muligheder for at opleve noget og masser af muligheder for at slappe af!

Noget at lave for alle

På denne campingplads er der både muligheder for at hoppe en tur i vandet, fiske, gå eller cykle en masse ture og meget mere! Hvis I godt kunne tænke jer at spille nogle spil med hinanden, kan I tage et smut forbi multihallen og spille noget fodbold, badminton eller volley.

Bare et lille udpluk af alle de aktiviteter, der bliver afholdt i sommerhalvåret

I sommerhalvåret bliver der også arrangeret en masse forskelligt for campingpladsens gæster såsom motionsbanko, snobrødsbagning, dragebygning og meget mere! Alle disse arrangementer er gratis for campingpladsens gæster at deltage i, og det er benyttelsen af multihallen også. Derfor kan I deltage i alt det, I har lyst til, uden at I skal bekymre jer om at bruge for mange penge.

Campingpladsen ligger helt perfekt i forhold til en masse seværdigheder

Mange af campingpladsens enheder ligger ud mod havet og har derfor en skøn havudsigt. Derudover ligger pladsen helt perfekt i forhold til Djurslands seværdigheder. Hvis I en dag skulle få lyst til at få et ordentligt adrenalinsus og være i smukke omgivelser hele dagen, så kan I eventuelt tage et smut forbi det meget kendte sommerland, som også ligger på Djursland.