Slip af med smerter og ømhed med cupping

Har du ømme muskler og led eller andre smerter i kroppen? Bor du i området omkring Århus, Skanderborg og Ry? Så kan et besøg på https://www.thorboell.dk/cupping hjælpe dig til en mere smertefri hverdag. Du behøver ikke engang selv køre efter behandlingen, for den kommer direkte til dig – uanset om du er derhjemme eller på arbejdspladsen.

Brug lidt tid på at gøre noget godt for dig selv

Der kan være mange grunde til muskelømhed eller andre smerter i kroppen. Måske har man en gammel smerte, man har døjet med længe, måske har man gjort noget forkert, sidst man var til sport, eller måske er ens arbejdsstilling ikke så god for kroppen.

Uanset hvad, kan det være svært at finde tid i hverdagen til at få gjort noget ved det. Der er altid noget, der virker vigtigere, så tiden til en selv må vente. En behandling med cupping kan dog klares på 30-90 minutter, og bor man i nærheden af Århus, Skanderborg og Ry, behøver man ikke engang at bruge tid på transport.

Indenfor denne radius kan man nemlig få en behandling hjemme i sin stue efter aftensmaden, på kontoret i frokostpausen eller på et andet tidspunkt, hvor det passer ind i tidsplanen.

Hvad er cupping?

Ved disse behandlinger suges plastikkopper fast på huden, så der dannes et undertryk. Dette øger blodtilførslen til musklerne, så smerter og ømhed reduceres. Denne behandlingsform er meget effektiv, da den ikke kun virker på overfladen, men også har en mere dybdegående virkning.

En behandling kan udføres på forskellige måder med forskellige teknikker. Der findes bl.a. dry cupping, hvor plastikkopperne får lov til at sidde på bestemte områder i længere tid og sliding cupping, hvor der i stedet masseres med kopperne.

Har du smerter eller ømhed i kroppen, vil denne type behandling altså i høj grad være værd at overveje.