Skab din personlige stil med Marni

Marni er et eksklusivt italiensk luksus brand med en fantastisk kollektion af tasker, sandaler og afslappet tøj i allerhøjeste kvalitet. Italienske designere har altid været kendt verden over for deres lædervarer som tasker og sko. Marni er et populært brand med en unik kollektion af Marni Sandal og Marni Trunk Bag i flere farvekombinationer. Skab din personlige og individuelle stil med Marni accessories kollektion og oplev forskellen ved at gå med high-end tasker og sandaler fra Italien.

Tag din Marni Trunk Bag med dig overalt

Har du først en Marni Trunk Bag, bliver den en naturlig del af din personlighed. Marni Trunk Bag serien har et unikt og eksklusivt udtryk. Taskernes kvalitet er 100 % italiensk skind, som er ekstra slidstærkt, og fremstillet i Italien. Du går ikke galt i byen med en Marni Trunk Bag, som er en skuldertaske i klassisk og enkelt design. Marni har eksperimenteret med forskellige farvekombinationer, som du kan få i sort, brun grøn og grå nuancer. Fælles for Marni Trunk Bag taskerne er, at de er enkle og i dæmpede klassiske farver. Du kommer uden tvivl til at elske din Marni Trunk Bag, som er uundværlig og kan tages med overalt.

Gå med ægte italiensk kvalitet på fødderne

Med en Marni Sandal bliver dine fødder løftet til et nyt niveau. Du får ægte 100 % italiensk læderkvalitet på fødderne, der gør, at dine fødder kan ånde og får de unikke egenskaber ved italiensk læder, nemlig at det både er stærkt og blødt på samme tid. Marni har eksperimenteret med sandalernes farvekombinationer, som du kan få i sort, grøn og brune farver. Prøv Marni Sandal og få en sandal, der holder i mange år og oser af lækker kvalitet og den bedste komfort.

Forkæl dine fødder og gå med stil

Med Marni Sandal på fødderne og en Marni Trunk Bag om skulderen er du klar til at gå ud og føle dig i særklasse stilfuld og lækkert klædt på. Det er detaljerne og følelsen af luksus ved italiensk design, der sætter prikken over i’et. Skab din personlige stil med Marni.