Sådan passer du godt på din IPhone Xs

Den spritnye IPhone Xs blev lanceret så sent som september 2018, og er selvfølgelig allerede endt i hænderne på mange spændte danskere. Med en så ny og kraftfuld mobiltelefon, er det nok heller ikke nogen overraskelse, at man gerne vil passe rigtig godt på den.

Der er flere smarte måder man kan gøre det på. For at beskytte bagsiden af telefonen mod ridser ved eventuelle faldulykker, kan det være en rigtig god ide at investere i et IPhone Xs cover. Udover at beskytte mod diverse skrammer, kan et mobilcover også være med til at give din IPhone et unikt look, der passer til dig og dine interesser. Det kan være du kan finde et cover med et billede af et band du rigtig godt kan lide, eller finder et citat du synes reflekterer dig. Du kan også altid slippe din kreative sjæl løs og lave dit helt eget personlige cover.

Beskyt din skærm diskret

 

Det er selvfølgelig rigtig smart at have selve smartphonens bagside beskyttet – men hvad så med skærmen? Får du ikke et cover der kan lukkes omkring mobilen, kan du i visse tilfælde stadig risikerer at skærmen flækker eller bliver ridset.

Heldigvis findes der IPhone Xs panserglas. Disse panserglas er lavet specifikt til IPhone Xs modellen, og dækker derfor din mobil fra kant til kant. Glasset er tyndt så du ligger mindre mærke til det, men er selvfølgelig stadig helt op til 200% stærkere end smartphonens normale skærm.

Panserglassets rene gennemsigtighed, gør beskyttelsen diskret og forglemmelig. Din smartphone kommer til at ligne sig selv fuldstændig – den er bare en hel del bedre beskyttet, og dens levetid er blevet betydeligt forlænget.

Hvis du taber din mobil i et dumt uheld, kan reparationsregningen godt hurtig komme til at blive voldsom. Panserglas er heldigvis både billigere og hurtigere at udskifte.