Sådan kan du gøre dit nye hjem personligt

Blot at flytte dine møbler ind i din nye bolig, er sjældent nok til at få det til at føles personligt. Det bliver først et rigtigt hjem, når de allersidste ting er kommet på plads og den helt specielle prik over i’et er blevet sat.

Hvad denne prik over i’et så er, kan diskuteres. Det er selvfølgelig forskelligt fra familie til familie, men der er nu alligevel nogle ting der går tilfælles for hvad der gør en ny bolig til et rigtigt hjem.

Står du selv i den situation at du er nyligt flyttet men det alligevel endnu blot føles som et hus, så kan du i nedenstående artikel læse nogle gode forslag til hvad du kan gøre for at få dit nye hjem til at føles mere personligt.

 

Pift postkassen op med klistermærker

 

Overskriften siger næsten sig selv. Stickers til postkassen kan gøre vidunder for at individualisere et hjem, og give det den ekstra ’flair’ det mangler. Det er trodsalt lovpligtigt at have navn på postkassen, så hvorfor ikke gøre det med lidt stil? Klistermærkerne kan også fungere som et genkendeligt pejlemærke for de gæster der har brug for en guide, på vejen ud for at besøge dig i dit nye hjem.

Det findes også en masse forskellige klistermærker derude, og selv hvis du ikke kan finde nogen du synes passer lige til dig, kan du altid lave dine egne uden den største besvær – det kræver blot et strygejern og lidt viljestyrke.

Til minimalisten findes der selvfølgelig der enkle navneskilt eller måske blot husnummeret i en stor blok font. Nemt og simpelt –et klistermærke som alle kan forstå.

Skal selv postkassen bringe lidt mere sjov i gaderne, findes der indtil flere udgaver af et navneskilt til postkassen med tilhørende sjove figurer eller andre sjove anekdoter. Disse vil uden skyggen af tvivl, bringe et smil frem på læberne af de gæster der nu nemt kan finde frem.

 

Hæng familie og minder på væggene

 

Din familie og især dine minder, er noget som kun du har. Så ved at hænge disse op på væggen og dekorere både stue og soveværelset med minder og gode stunder, kan du være helt sikker på at der er ingen derude der har de samme ting hængende på væggen og at dit hjem er helt sit eget. Og så er det selvfølgelig også bare en god positiv ting at møde hver morgen når du står op, og det giver en noget at kigge på mens man sidder og spiser aftensmad, hvis der skulle falde et hårdt trængt sekunds tavshed imellem al’ hyggesnakken.

Apropos hyggesnak er familiebilleder og diverse andre minder også blot en god samtalestarter, i tilfælde af du skulle stå i en situation der måske er lidt akavet, eller hvis du nu står og snakker med en du ikke kender særlig godt. Så har du en masse minder lige ved hånden du kan trække historier ud af, og på metaforisk vis puste til gnisterne af jeres samtale.