Plantekrukker med elegant design og funktion

At have hus & have kan for mange til tider være en hovedpine, fordi der ganske enkelt hele sommerhalvåret er så mange små projekter man skal holde styr på og være over. Om det er græsplænen man regelmæssigt skal slå, ukrudt der skal luges ud i, eller det at få købt nye plantekrukker til de blomster, man har været ude at erhverve sig hos en planteskole.

Hvis du som husejer kan genkende disse udfordringer, der er forbundet med at have hus og have, skal du blot trygt læse videre i denne artikel, hvor der vil være en guide til hvorfor det kunne være en god idé at kigge forbi Nordicpots, som sælger Ecopots, når man skal bruge elegante og funktionelle krukker til ens blomster – der vil gøre det til en sand fornøjelse at føre planteprojekter i ens have ud i livet.

Bæredygtig produktion og lavet af 100% genbrugsplast

At finde den helt rigtige krukke til ens nyindkøbte blomster og planter kan være besværligt. Både med hensyn til mål og vægt, men ligeledes hvordan krukkens ydre tager sig ud – de skal jo også gerne se flotte ud. Et smut forbi Nordicpots kunne muligvis give en et kærkomment indsprøjt af inspiration, for at kunne komme videre i ens planlagte planteprojekter. Hvis funktionalitet og et flot design er noget man går op i, vil man uden tvivl kunne finde stor inspiration hos Nordicpots, hvor der er et væld af forskellige typer krukker til enhver smag og behov.

Ecopots har mange forskellige former og figurer – alt fra firkantede, ovale eller til den mere normale runde form, så vil man kunne finde en type krukke, der passer til den slags plante man skal have omplantet. Krukkerne er lavet af 100% genbrugsplast, derfor er de samtidig komplet CO2 neutrale. Når man køber en krukke hos Nordicpots, som sælger Ecopots, kan man altså være sikker på, at det bæredygtige element i produktionen har været i højsædet. Yderligere er der ikke gået på kompromis med designet, som bærer præg af en helt særegen skandinavisk stil, der er lavet både til indendørs og udendørs brug. Denne stil finder man ikke så mange andre steder – fordi den blander et råt og organisk særpræg med en industriel farvepalette, der rent æstetisk bare går op i en højere enhed. 

Gør dit hus & have mere stilfuldt med Nordicpots

I den moderne tidsalder hvor der efterhånden er flere og flere personer, der enten arbejder hjemme, eller sidder på et kontor dagen lang, er det blevet endnu desto vigtigere at have et lækkert hus og en dejlig have at komme hjem til efter en lang dag på jobbet. Her vil man på sin vis kunne trække sig lidt fra hverdagens daglige gøremål, og eksempelvis hygge sig med at læse en god bog, eller lege med børnene og hunden i haven. For at være helt tilpas og afslappet, kan planter og blomsterliv ganske enkelt bare noget helt magisk. Derfor bør man overveje Nordicpots, når man skal til at føre ens planteprojekter ud i livet – man vil ganske enkelt ikke komme til at fortryde det, efter den første blomst er blevet plantet.