Nyd din fritid med seniorgolf

Når ældre er gået på pension gælder det om, at få dyrket sine fritidsinteresser. Det er først på dette tidspunkt at de ældre for alvor har tiden til at kunne gøre det, som de virkelig godt kan lide. Golf er en god interesse for ældre, da de her kan tilbringe tid med andre, som har samme interesse.

Det er ikke alle ældre som har venner at kunne være sammen med, så på denne måde kan de få styrket deres sociale behov. Bliv medlem af en golfklub allerede i dag, så du kan komme i gang med at spille hurtigst muligt.

Bliv medlem:

Når man er pensionist er det godt at have nogle interesser at gå op i. På denne måde kommer man ud fra hjemmets fire vægge og oplever noget. I Århus og Midtjylland er der meget gang i seniorgolf. Det vil sige, at de ældre er gode til at være sociale og få dyrket deres interesse. Udover at spille golf er der en del medlemsfordele.

Indimellem afholdes der fællesspisning, så de ældre også laver andet med hinanden end at spille golf. Dette er med til at styrke fællesskabet og gør, at de ældre kommer ind på livet af hinanden.

Se hvilke golfklubber der er i Århus og Midtjylland:

Du skal være opmærksom på, at der er reserveret starttider til seniorgolf således, at der ikke er andre som spiller det samme sted som de ældre. Det er vigtigt, at du husker at tilmelde dig golf for hver gang, da der skal dannes hold pr. gang. Normalt plejer man at blande både mænd og kvinder i golfklubberne i Århus og Midtjylland for at gøre spillet lidt sjovere.

Ældre giver en bestemt pris for en sæson, da der er noget ældrerabat at hente. I Jylland koster det omkring 300 kr. for en hel sæson pr. ældre.

Vær en aktiv del af fællesskabet:

Til fællesarrangementerne er det muligt for de ældre at tage en ven med. Der er en begrænsning for hvor mange gange den samme ven må komme med. På denne måde har den ældre en at støtte sig til, hvis vedkommende ikke kender de andre privat i golfklubben.

De fleste plejer at tage deres bedre halvdel med, så de kan se hvem deres partner spiller med i klubben. På https://lyg.dk/klubben/klubber-i-klubben/seniorklubben/ kan du se hvornår og hvor ofte en goldklub plejer at have fællesarrangementer.

Du skal starte et sted:

Hvis det er første gang at du spiller golf så er det muligt at blive tilmeldt begynderhold. På denne måde kommer du til at være sammen med andre, der er på samme niveau som dig. Når du først har fat i teknikken og ved hvad reglerne er, så kan du begynde at spille sammen med de andre og mere erfarne ældre i seniorgolfklubben.

Disponer din egen tid:

Den ældre bestemmer selv hvor ofte vedkommende vil spille golf. Der er nogle faste dage hvor der er booket baner til ældreholdet. Her kan man selv bestemme om man gerne vil være med. Hold øje med hjemmesiden, så du kan se om der sker ændringer i forbindelse med spilletider eller fællesarrangementer.

Ifølge spørgeundersøgelser bliver mange ældre bidt af at spille golf, selvom de ikke har spillet det før.