Nordisk Lånebank – når du vil have et sikkert og hurtigt lån

Før i tiden havde man utroligt få muligheder når man stod i en situation, hvor man manglede penge her og nu. For blot 10 år siden havde man kun sin bankfilial og sin familie at vende sig til, hvis kontoen lyste med røde tal og man havde udgifter, der stod i kø for at blive betalt.

I dag er det blevet meget nemmere at låne penge,  da mulighederne for at gå udenom ens bank er blevet større. På https://lanebank.com/dk/ er det muligt at finde frem til et lån, hvor man ikke bliver snydt og trygt kan underskrive lånekontrakten uden at få ubehagelige overraskelser i forbindelse med sine afdrag og tilbagebetalinger.

De mange online lån har i de senere år fået et dårligt ry for at rippe danskerne for deres surt optjente penge, da afdragene på kvik- og online lån er højere end i bankerne. Det er naturligvis rigtigt, at renterne er højere – ellers ville det ikke være muligt at kunne låne penge ud og få profit på det.

For at undgå de store fælder og faldgruber med hurtige og nemme onlinelån, skal du blot se dig for og vælge et lån med lave renter og omkostninger.

Du skal ikke stille sikkerhed for et online lån

Modsat de store banker, hvor du skal snakke for din syge moster og ligge din ene nyre i pant for at optage et lån, skal du ikke stille sikkerhed ved optagelse af et online lån. Du skal heller ikke forsvare hvad pengene skal bruges til, som ofte er et stillet spørgsmål, hvis du forsøger at låne i en bank.

Når du vælger et online lån skal du ikke stille sikkerhed for det beløb du ønsker at låne. Det eneste, der kræves, er at lade låneudbyderen opsøge oplysninger som din adresse og tjekke om du er registreret i RKI. Kommer dit navn frem under tjekket i RKI, eller hvis din indtægt er for lav i forhold til dine månedlige udgifter, kan du risikere at du ikke godkendes til et online lån.

Flere og flere unge og studerende vælger at optage små kviklån i det daglige, da dette er en mulighed at få lidt ekstra penge at løbe på sammen med en SU. Dog bør man ikke låne mere, end hvad budgettet kan tåle at betale tilbage over en periode på 3-6 måneder.

Gør dit forarbejde før du låner penge online

Som før nævnt er det vigtigt, at du sikrer dig at du kan tilbagebetale det lånte beløb og dettes renter inden du trykker ’godkend’ på din låneansøgning. Du skal derfor udarbejde et budget, hvori du noterer alle dine faste udgifter samt udgifter til mad, personlig pleje, benzin eller anden transport.

Ved at gøre dette og trække alle udgifterne fra din normaliserede indtægt, får du et rådighedsbeløb. Det er vigtigt at dine afdrag på et eventuelt lån ikke overskrider lånebeløbet, da du derved kommer i en krise om at alle regninger ikke kan betales rettidigt.