Juletræet behøves ikke at blive bevaret lige til påske

Du kender det sikkert. Det er en måned siden julen blev overstået, og træet står endnu i stuen med halvdelen af julepynten og triste brune grene. Den hyggelige julestemning er forsvundet med de sidste gaver, og når starten af både skole og arbejde på begyndt endnu engang, kan det være svært lige at finde overskud til at fjerne resterne af julen.

Ville din stue ikke blive glad for at blive tømt for det visnende træ? Ville det ikke være rart hvis man kunne fjerne al’ stressen omkring at finde det perfekte træ, fragte det hjem, stille det op og så blot pille det ned igen nogen uger efter?

 

En service fyldt med fordele

juletraeslevering.dk kan du bestille et juletræ der selvfølgelig kommer med en kvalitetsgaranti. Juletræet er ny fældet og smider derfor ikke alle sine nåle, inden juleaften overhovedet er gået i gang. Hvis du ikke synes det juletræ du har bestilt lever op til garantierne, så bliver pengene naturligvis refunderet.

For at det ikke engang skal være løgn, får du det endda fragtet lige til din hoveddør. Faktisk kan du få det endnu tættere på. Hvis du ønsker det hjælper de dig nemlig gerne med at få sat træet op, så du ikke selv behøves at stå og bøvle med at gøre træet så lige som muligt.

Inden årsskiftet kan du da også bestille at de kommer et smut forbi og piller dit træ ned igen, så du har stuegulvet frit til at springe ind i det nye år. Julen kunne ikke blive gjort meget nemmere.

 

Det er nemt – og endda det miljøvenlige alternativ

 

Mange moderne familier er begyndt at købe plastikjuletræer for at skære ned på noget af stressen. Ved første øjekast kan det da også virke som en god ide. Det er mindre besværligt at sætte op, det taber ikke nåle ud over det hele, og det er nemt at fjerne igen.

Problematikken bliver bare tydelig, hvis man træder tilbage og kigger på det store billede. Plastik og fremstillingen af det forurener utrolig meget, og det er derfor faktisk bedre for miljøet at komme et naturligt juletræ. Det indeholder også bare så meget mere af den familiære julehygge, og med juletraeslevering.dk behøves du ikke at ty til miljøskadelige kompromisser, men kan blot nyde julen sammen med familien, velvidende at det perfekte juletræ i samme øjeblik er ved at blive fragtet til din dør.