Julen er hjerternes (og mavernes) fest!

Du kender det – ingen hjerter og maver danser bedre, end når de er fyldt med god julemad, julebag og julekonfekt. Herhjemme glæder vi os til jul som ingen andre familier! Ikke på grund af de mange gaver, som de fleste elsker – men uden tvivl maden og de lækre, søde julesager.

Nu har jeg fundet en måde at kombinere gaveræset med det allerbedste i julen – nemlig at gøre maver glade. For lad os være ærlige: nye sokker og en fin tegning fra børnene er rigtig fine julegaver. Men der er nu ikke nogen bedre gave end den, der smelter på alle kvinders tunge. Du ved, hvad jeg snakker om… Chokolade!

Chokolade er kvindens bedste ven

Jeg elsker chokolade! Bare ordet får nærmest munden til at løbe i vand. Jeg ved ikke, hvad der er mest os kvinder. Det er somom, vi er genetisk kodet til at elske chokolade – i hvert fald kan jeg spise det året rundt, alle tider på døgnet, og det samme kan alle kvinder, jeg kender. Derfor er det den perfekte julegave til kvinder, har du nogensinde tænkt over det?

Chokolade holder længe, det smager fantastisk, og alle kan lide chokolade. What’s not to like? Og så er der en bestemt form for chokolade, som bare stikker dem alle. Nemlig julechokolade! Jeg ved ikke, hvad de putter i julechokoladen hos økoladen.dk, hvor jeg køber alle mine chokolade æsker, men nøj hvor er de lækre!

Ups, skulle den ikke have været til mormor?

Jeg havde købt fire chokolade gaveæsker, der skulle have været til min mormor, mor og to søstre. Desværre begik jeg den fejl at købe æskerne alt for længe op til jul, så jeg tænkte at lige prøvesmage en af æskerne – så kunne jeg jo altid bestille en ny, når jeg var i så god tid!

Det skulle jeg aldrig have gjort! Der gik ikke længe, inden hele gaveæsken var væk. Så blev det weekend, og de andre æsker kaldte godt nok på mig, når jeg lå på sofaen. Jeg prøvede virkelig at holde mig, men det endte faktisk med at jeg spiste både mormor og mors gaveæske. Så jeg måtte hurtigt til tasterne og skrive til økoland.dk om min krisesituation.

Hurtig levering og fantastisk service

Kundeserviceholdet hos økoland kunne heldigvis godt se det sjove i min situation, og de forsikrede mig om, at de havde godt med julechokolade på lager, og at jeg trygt kunne bestille igen og få hjem inden jul. Puha, der var jeg heldig. Og ganske rigtigt, jeg bestilte dagen efter, og så var de hos mig blot 2 dage efter – det kan man da kalde en god service!

Mor, søs og mormor var noget overraskende, da de åbnede deres gaver for at finde julechokolade. Det var da ikke noget, de havde prøvet før. Hvor var sokkerne? Siden hvornår gav man gaver, der kunne spises. Og så endda på juleaften – synes jeg ikke, jeg blev proppet nok disse dage?

Chokoladen vinder – hver gang!

Der gik dog ikke længe, inden jeg havde en munter mormor i røret i dagene efter jul. Det var jo hurtigt blevet lidt stille derhjemme efter al den familietid, og hun savnede nu morfar Svend ekstra disse dage. Så hun havde trøstet sig selv med lidt julechokolade, og var godt nok overrasket over, hvor godt det faktisk smagte.

”Det smagte jo helt fanastisk” lød min glade mormor. Det var jo det, jeg sagde! Den perfekte gave til alle kvinder. Så er du i tvivl, hvad du skal give til søster, mor, faster, tante eller kæresten til jul, så har du hermed tilladelse til at bruge mit tip – jeg lover dig, du kommer ikke til at fortryde det, og det gør jeres maver heller ikke!