Hvordan ser en dag ud for Flying Superkids

Hvis man har oplevet Flying Superkids, ved man, at disse børn har et kæmpe talent.

Man kan måske undre sig over, hvordan en dag hos Flying Superkids ser ud, og hvad det kræver af disse børn at være en del af denne velsmurte og velfungerende maskine.

Børnene skal kunne klare at optræde, rejse og samtidig gå i skole, og forsøge at leve et forholdsvist almindeligt liv.

Opnå dine drømme

Det at være en del af Flying Superkids, er noget disse børn har kæmpet for i mange år.

Det kræver hård træning, og stort engagement fra børnenes side, og det er yderst vigtigt at de bruger en masse timer på at træne.

Flying Superkids er i høj grad et symbol på, at hvis man træner hårdt nok, og bruger nok tid på sin interesse og sit talent, kan man opnå sine drømme.

Gruppen kan også være med til at inspirere andre børn til at gå efter sine drømme, og ikke give op selvom tingene blive svære og udfordrende.

Det skal være hårdt og sjovt på samme tid

En dag hos Flying Superkids er både hård og sjov. De træner rigtig meget, og bruger al deres energi og koncentration, på at øve sig og på at blive endnu bedre.

Samtidig bærer en dag hos Flying Superkids og præg af, at de har det utrolig sjovt sammen, og har et rigtig godt sammenhold. Børnene støtter hinanden, men der er også plads til sjov og leg, og det at være barn.

Børnene får et helt unikt bånd til hinanden, på grund af den måde de afhænger af hinanden, både når de optræder, men også når de træner og rejser verden tynd.

Opfordring til at starte i de lokale foreninger

En af Flying Superkids missioner er også at opfordre de børn, som kommer og ser dem optræde, til selv at melde sig ind i de lokale foreninger, og dyrke gymnastik.

En rigtig stor del af dem som kommer og ser Flying Superkids, ender faktisk også med selv at begynde at dyrke gymnastik, fordi det virker så motiverende for børn at se andre børn, der udlever sine drømmer og dyrker sit talent. Den måde, hvor børn kan spejle sig i Flying Superkids gør, at Flying Superkids har en helt unik måde at motivere deres tilskuere på, og få dem til selv at dyrke sit talent og sine store drømme.