Hvordan Restylane kan bekæmpe dine rynker

Desværre kan vi ikke forblive unge for evigt og vil derfor med tiden opleve uønskede rynker på vores ansigt. Heldigvis findes der forskellige slags behandlinger, der kan modvirke og eventuelt forebygge rynkerne. En af disse slags behandlinger foregår via Restylane, hvilket er, hvad vi vil tage et kig på her.

Hvad er Restylane?

Restylane er en form for filler, som bruges ved injektionsbehandlinger, altså behandlinger med en lille nål. Restylanebehandlingen udglatter samt reducerer rynker, fine linjer i huden og hjælper med at forebygge dannelsen af flere linjer i huden. Den kan ikke kun bruges til at reducere dybe rander under øjnene, men også føre til en reduktion og forebyggelse af linjer omkring munden og læberne. Du kan bruge det til at forøge dine læbers volumen og eventuelt genskabe volumen, der er aftaget med alderen. Den er velegnet til at forme kæbe, kindben, hage, næse og at genskabe løft af ansigtshuden i forbindelse med for eksempel vægttab eller aldring. I det hele taget kan den behandle eventuel ansigtsasymmetri. Der findes mange anvendelser for Restylane og fælles for dem alle er, at du herved kan opnå et mere friskt og mere ungt udseende.

Hvordan konsultationsforløbet foregår

Til at begynde med i en Restylanebehandling afholdes en konsultation. Det er bedst at have læst om Restylane effekten og behandlingen på YOUR AGE’s hjemmeside på forhånd, da dette i så fald kan danne et godt udgangspunkt for konsultationen. Den pågældende behandler, som er en kosmetiksygeplejerske, vil lytte til dine behov og ønsker og vil lægge en plan samt behandlingsforløb specielt tilpasset dig. Behandlingen vil foregå hos YOUR AGE og skal bookes ind efter mindst to dages betænkningstid. Betænkningstiden er kun ved den første behandling. Du vil modtage skriftlig og mundtlig information og en liste af priser på ønskede behandlinger. Forløbet vil blive noteret i en personlig journal.

Sådan foregår behandlingen

Før behandlingen opsummeres din individuelle behandlingsplan, og hvad der ifølge den skal blive udrettet. For bedre at kunne se, hvorvidt behandlingen virker efter hensigten, tages der før-billeder af det område, der skal behandles. Huden sprittes af og der smøres en let bedøvende gel på området. Desuden er der også lokalbedøvelse i Restylanen, som løbende vil bedøve de behandlede hudområder. YOUR AGE vil sørge for, at du kun mærker den mest minimale mængde ubehag ved behandlingsprocessen. Så snart behandlingen er tilendebragt, skal der gå mindst to timer, før du må røre ved eller lægge makeup på området. Ellers er der ingen andre forholdsregler. Der er dog visse bivirkninger. Disse kan inkludere mild rødmen og relateret hævelse, der er fuldstændigt almindelig og vil gå væk efter nogle dage, hvorved der ikke er nogen grund til bekymring.

Opfølgning på behandlingen

Når to til tre uger er gået, bliver du indsendt til kontrol. YOUR AGE vil her i samarbejde med dig evaluere dit resultat. Af og til kan ekstra behandling med Restylane eller Skinbooster være nødvendigt for at opnå det eftertragtede resultat. Denne behandling kaldes for en touch up Restylane behandling. Hvis dette er relevant for dig, vil du få det at vide ved konsultationen.