Her finder du Sjællands bedste erhvervsrengøring

Der findes efterhånden mange virksomheder der tilbyder erhvervsrengøring. Både små, store, pæredanske, og internationale koncerner. Igennem de seneste år er der opstået et stort behov for erhvervsrengøring. Det skyldes at mange institutioner som skoler, børnehaver men også mellemstore og store virksomheder, er gået væk fra at ansætte deres egne rengøringsfolk. Nu outsourcer de rengøring, fordi de mener det kan spare dem en del penge.

Og der kan godt være noget om det. Som i de fleste andre brancher, er der også sket en stor teknologisk udvikling indenfor erhvervsrengøring. Maskiner er blevet bedre, mere komplekse og større. Og selv om teknologien generelt er blevet billigere, så findes der nu store rengøringsmaskiner som ville sprænge budgettet for en skole eller en mellemstor virksomhed. Det kan fx ofte ikke betale sig for dem, at investere i en gulvvaskmaskine. Den er lavet til at klare flere tusinde kvadratmeter pr. døgn, og den skal helst udnyttes så meget som mulig. 

Erhvervsrengøring som skrædderen syer det

De mange virksomheder der tilbyder erhvervsrengøring holder sig for det meste på den sikre side. Det er en branche med en hæsblæsende hård konkurrence, og det kan være risikabelt at lave eksperimenter. Små firmaer kan lave individuelle aftaler, men har begrænset kapacitet. Bliver opgaverne for store, må de melde pas. Det kræver voldsomme investeringer i maskiner og materiel, at skulle konkurrere på store opgaver. Investeringer, som små firmaer simpelthen ikke kan risikere.

De store virksomheder derimod satser på pakketilbud. Priserne kan på den måde holdes skarpe, men det begrænser naturligvis fleksibiliteten.

Så der manglede simpelthen noget i branchen: skræddersyet erhvervsrengøring.

Her finder du netop dette: god og skræddersyet erhvervsrengøring på Sjælland. Og til priser som du kender dem fra de ufleksible pakkeløsninger.

Erhvervsrengøring på Sjælland, på kundens præmisser

Merkur Service går nye veje indenfor erhvervsrengøring. De har lyttet til kundernes behov og er kommet med nye løsninger. I stedet for stive pakkeløsninger, kan du få en aftale der er så fleksibel at den kan ændres fra dag til dag. Denne model kendes fra privat rengøring, men er en ny tilgang i erhvervsrengøring.

Det kræver naturligvis en stor fleksibilitet i rengøringsvirksomhedens infrastruktur og organisation. Merkur Service siger, at de har fundet ud af hvordan det kan gøres. Hvordan deres service er organiseret så fleksibel, det vil de naturligvis ikke røbe. Der er trods alt en hård konkurrence i branchen. Men for dig som kunde betyder det, at du får en rengøringsservice på dine præmisser, snarere end en pakkeløsning du bare skal acceptere.

Merkur Service laver erhvervsrengøring på hele Sjælland, både nord, syd og vest.

Tiptop service kræver kvalitetssikring

Kvaliteten af erhvervsrengøringen på Sjælland kommer ikke af sig selv. Merkur Service arbejder efter mottoet: tillid er god, kontrol er bedre. Det betyder at kvaliteten regelmæssig skal tjekkes igennem stikprøver. Det er virksomhedens interne kvalitetssikring, og den er uhyre vigtig. Selv de dygtigste medarbejdere kan lave fejl eller falde af på den, af alle mulige årsager.

Kvalitetssikring af al rengøring sker efter INSTA 800 normen. Den omfatter månedlige stikprøver af al foretaget rengøringsservice. Stikprøverne vil dog på samme måde som rengøringsservicen kunne tilpasses kundens ønsker og behov.

Fokus på miljøet

Miljøhensyn er stort set blevet en selvfølge i den danske erhvervsrengørings branche. Miljøbevidstheden er efterhånden trængt ind i de fjerneste afkroge. Erhvervsrengøring har tidligere haft et blakket ry. Mange skrappe kemikalier har været i brug, til skade for både miljø og medarbejdere. Sådan er det ikke længere, i hvert fald ikke hos Merkur Service.

Erhvervsrengøring på Sjælland skal i dag være miljørigtig. Midlerne skal være så skånsomme som mulige og det kræver en grundig oplæring af medarbejderne.