Her er hemmeligheden til at undgå rynker

Ens ansigt ændrer sig gennem tiden, og der begynder stille at opstå flere linjer og rynker. Dette er helt naturligt, men det betyder ikke, at man bryder sig om det. Du har måske lagt mærke til, at der er nogle, der bare næsten ikke får rynker? Sådan virker det i hvert fald, når man kigger på Hollywood. Der er også noget, du kan få gjort, som sikrer dig glat og smuk hud. Det kan du blive klogere på i denne artikel.

Hvorfor får vi rynker?

Man får med tiden rynker, fordi hudens kollagen produktion sænkes over tid. Dette begynder typisk at ske, når man rammer de 25, og så går det eller bare ”ned ad bakke” derfra. Man får også rynker, fordi ansigtet begynder at sætte sig i de folder, man laver, når man udtrykker sig. Hvis du smiler, så vil der med tiden f.eks. begynde at opstå linjer ved kanten af øjet. Når du tænker og rynker brynene, så vil der med tiden også komme linjer mellem øjenbrynene.

En kvinde, der ikke smilede i 25 år

Der er en vandrehistorie, der går på, at der engang var en kvinde, der ikke smilede i 25 år, fordi hun ikke ville have rynker. Det er også en meget effektiv metode, hvis du ønsker at undgå at få fastsat de linjer, du danner med dit ansigt. Det, der virker bedst, er nemlig, at man stopper med at lave disse bevægelser. Der er dog en behandling, der er mindre drastisk. Det er jo heller ikke sjovt, hvis man skal gå gennem livet uden at smile.

Sådan stopper du rynker og linjer for at fremkomme

I stedet for at du selv konstant går og tænker over, at du ikke skal bevæge sit ansigt, kan du vælge at få botox. Dette er et middel, der lammer de muskler, man behandler. Du kan også sagtens finde Billig og effektiv botox, som virker effektivt. Virkningen varer omkring 6-12 måneder, og herefter vil du stille kunne begynde at bruge dine muskler igen. Der er f.eks. mange, der får denne behandling om sommeren, hvor man rynker meget på brynene, når man kigger op mod solen.