Har du overvejet at prøve kræfter med yogauddannelsen?

Har du en indre yogainstruktør gemt i dig? Eller har du blot en stor forkærlighed for alt, hvad yogaen står for? Eller drømmer du blot om at dykke dybere ned i yogaens fantastiske univers og blive i stand til at lære fra dig og forandre andre menneskers liv? Så læs med her – for så er yogauddannelsen noget for netop dig!

Hvad gør yoga ved kroppen?

Yoga er medicin – eller balsam – for både krop og sjæl. En både fysisk og mental indsprøjtning af gode ting, som gavner hver en lille fiber i kroppen.
I yogaens univers er der stort fokus på vejrtrækningen – og det er blandt andet gennem denne, at du som udøver bliver bevidst om, hvordan du kan rydde dine (negative) tanker og fokusere på nuet. Yoga fjerner alt stress og pres og lader dig fordybe i din indre ro. I en travl og hektisk hverdag bør alle unde sig selv at dyrke yoga og tage en velfortjent pause fra dagligdagens hamsterhjul og hektiske trummerum.

Derudover evner yogaen også at blødgøre din muskler. Døjer du – som de fleste andre – med spændinger i eksempelvis ryggen, nakken eller skuldrene, findes der utallige yogastillinger, der løsner op for de anspændte områder, fjerner smerten og giver dig friheden og mobiliteten tilbage. En mirakelkur!

Derudover fokuserer yogaen også på at øge kroppens fleksibilitet og gøre den smidig. En smidig krop er ikke lige så modtagelig for eksempelvis skader eller andre skavanker og gør tilmed også hverdagen nemmere, idet fysikken ikke sætter en stopper.

Kroppen er aktiv dagen lang, så det er vigtigt at være god ved den. Yoga er desuden også ganske anvendelig i forbindelse med andre sportsgrene. Det kan eksempelvis være en god måde at få pulsen ned og strække kroppens muskler ud efter en hård omgang cardio træning.

Hvor skal du tage din yogauddannelse henne?

Der er kun god grund til at tage en uddannelse indenfor yogaens univers. Bare læs ovenstående! Hos Kula Yoga Studio bliver du klædt godt og grundigt på til både at mestre yogaens kunst og samtidig evne at lære fra dig. Her finder du både 200 timers yogalæreruddannelse og kan tilmed også tage den såkaldte overbygning på cirka 60 timer for allerede uddannede yogalærer. Du kan læse meget mere her: https://kulayoga.dk/yoga-uddannelse/

Hos Kula Yoga sættes der stor værdi og ære i at lære fra sig – du finder derfor ikke et bedre sted at starte din karriere som yogalærer. Kula Yoga tilbyder tilmed også flere forskellige instruktører, der alle har høj faglighed, mange kompetencer, og erfaringer der siger spar 2. Her er du i trygge, sikre og ikke mindst lærerige omgivelser. Hos Kula Yoga studio kan du udfolde din kreativitet og blive den bedste version af dig selv.

Et fantastisk job – som du rent faktisk kan leve af

At være yogalærer er et fantastisk og givende job, som du faktisk kan leve af. Er der noget bedre end at leve af det, som du brænder for og elsker? Gør dine (yoga) drømme til virkelighed lige her.