Gør hverdagen nemmere med et palleteringsanlæg

Arbejder I meget med paller i virksomheden, er et palleteringsanlæg næsten uundværligt. Paller er tunge at flytte rundt på og at stable varer på. Når der er stablet noget på dem, er de endnu tungere. De fylder også meget.

Med et anlæg, der kan håndtere pallerne for jer, bliver det hele meget nemmere. I skal ikke køre med en enkelt palle ad gangen på jeres palleløfter. Anlægget tager sig af transporten og alt det andet.

Effektivitet og bedre arbejdsforhold

I en virksomhed er effektiviteten vigtig. Det ser ikke godt ud på bundlinjen, når de ansatte skal bruge mange timer hver dag på at flytte rundt på paller. Det er heller ikke gode arbejdsforhold for de ansatte, hvis de skal bære på eller køre med meget tungt lastede paller.

Effektivitet og arbejdsforhold hænger tæt sammen. Har dine ansatte dårlige arbejdsforhold, kan de ikke være effektive ret længe, før sygemeldingerne begynder at komme. Har de gode arbejdsforhold, kan de til gengæld opretholde en god effektivitet. Du kan altså både forbedre effektiviteten og arbejdsforholdene med et palleteringsanlæg.

Pallebaner

Skal I have flyttet mange paller hver dag, er nogle pallebaner en god idé. De fungerer som et transportbånd til jeres paller. Der er ingen ansat, der skal hente den gammeldags palleløfter eller slæbe sig halvt fordærvet. Pallerne kører bare automatisk hen ad pallebanerne.

Der er mange muligheder med pallebaner. Hvilken løsning, I skal vælge, afhænger af virksomhedens opgaver og dens indretning. For nogle er det bedste med motordrevne baner, mens det for andre er bedre med udrevne faldbaner. Det er værd at overveje en ekstra gang, for anlægget skal jo gøre hverdagen nemmere – ikke mere besværlig.

Pallelaster

Også opgaven med at laste pallerne kan løses med en maskine. Et palleteringsanlæg kan læsse kasser på pallerne for jer. Det er en driftssikker og smart løsning, der gør arbejdet nemmere og mere effektivt.

Der er nærmest alle muligheder. Hvis jeres virksomhed ikke kan bruge standardløsningen, kan der findes en anden løsning. Så hold dig ikke tilbage, hvis du overvejer at lette hverdagen for dine ansatte og gøre din virksomhed mere effektiv.