Gode råd til basic clothes som mand

Hvis du gerne vil klæde dig bedre og mere som en mand, end en dreng, så kommer der her i artiklen nogle gode råd. De fleste guides omkring dette fortæller dig at få dig et jakkesæt eller følge den trend og mode, som er der lige nu og her. Det er nok ikke det du er på udkig efter, så her får du et par gode råd til hvordan du kan komme til at se skarp ud i hverdagen, uden at skulle til skrædder eller købe nyt klædeskab et par gange om året. Selvom det ultimative mande-outfit i de fleste tilfælde er et velsiddende jakkesæt, så er denne guide mere rettet mod casual hverdagstøj.

Drop ‘drenge’-tøjet

Du er ikke på udkig efter at se ung ud længere. Hvis du gerne vil se velklædt ud, så bør du gå efter et mere modent look. Du vil betragtes som en mand nu, og derfor bør du klæde dig sådan. Det betyder ikke at du behøver klæde dig som din farfar eller som en gammel mand. Det betyder at du skal stoppe med at klæde dig som en teenager – med mindre du selvfølgelig er en teenager, men så er denne guide måske ikke lige tilpasset dig.

Stop med at bære alt for flashy tøj. Drop de sjove og fjollede t-shirts med tegneseriefigurer og jokes på.  Slogans er også for det meste no-go’s.

Få dig noget ordenligt basic clothes, som eksempelvis en flot polo shirt. Find nogle flotte ensfarvede t-shirts, stribede shirts eller langærmede t-shirts.

Drop hængerøven

Jeans er de fleste mænds go-to benklæde, og med god grund. Et par velpassende jeans ser godt ud på alle og enhver. Det begynder dog at se fjollet ud, når de hænger nede over røven. Undgå også gerne jeans med store huller og alt for afblegede jeans. Prøv dig frem og find hvilket ‘fit’ der passer bedst til dig. Slim fit, atletisk fit, tights osv. Der er mange forskellige fits, som hver især passer godt til forskellige kropstyper. Find det fit, som passer bedst til dig, og hold dig primært til det fit.

Find nogle fede accessories

Det er ikke kun kvinder, som kan bære accessories. Der findes massere af rigtig fede accessories til mænd, som man bør give et skud. Det er med til at skille dig ud fra mængden, og give et perfekt finish til dit look. Her tænker vi ikke på store diamant øreringe eller andet bling-bling. Hvis du har et godt jakkesæt, så kan det fx være en stilfuld slipsenål eller lignende.