Find den bedste internetudbyder

Når du skal have internet, er det en god ide at sammenligne forskellige internetudbydere. Det kan du gøre nemt på sammenlign-nu.dk. Det er en tjeneste, der gør det nemmere for dig at sammenligne internetudbydere.

Du slipper for selv at kigge dem alle sammen igennem og at holde overblikket over, hvor det er dyrest, og hvor det er billigst. Det kan være et stort arbejde, men det kan du helt slippe for. Du kan nøjes med at sortere lidt i søgningen og så kigge listen igennem over alle de internetudbydere, der har abonnementer, der lever op til dine ønsker.

Sammenlign forskellige faktorer

Når du skal sammenligne internetudbydere, skal du ikke kun sammenligne dem på prisen. Du skal også sammenligne kvaliteten. For internet handler det om download- og uploadhastighed.

Du får ikke det rette billede, hvis du kun sammenligner priserne. Du er nødt til at sammenligne priserne i forhold til, hvad du får for dem. Det billigste abonnement er måske også det langsomste. Måske er det for langsomt til dit forbrug.

Sæt dig altså for, hvilken minimumshastighed og hvilken maksimumpris du ønsker. Så kan du indstille søgningen efter de kriterier og sammenligne de abonnementer, der kommer frem.

Find en passende pakke

Det er vigtigt, at du vælger et abonnement, der kan opfylde dine behov. Du vil blive træt af at skulle sidde og vente på et for langsomt internet.

Det er også en god idé ikke at købe en alt for stor pakke. Du vil ikke mærke nogle problemer med hastigheden eller forbindelsen, men du vil komme til at betale for noget, du ikke bruger.

Find altså et abonnement i den helt rette størrelse til din husstands forbrug. Overvej, hvad I bruger internettet til, og hvor mange I er på ad gangen. Lad det hele gå med ind i din endelige beslutning.

Det er nemt at skifte

Er du træt af dit nuværende internetabonnement, så kan du nemt skifte. Ofte kan man endda finde et abonnement til en lavere pris.

Med en sammenligningstjeneste er det endnu nemmere. Du kan sammenligne forskellige udbydere og finde det rigtige abonnement. Derefter går selve skiftet også ganske nemt. Det meste af arbejdet bliver gjort for dig. Internetudbyderne vil jo gerne have dig som kunde.

Vil du ikke skifte internetudbyder, men måske gerne abonnement, kan du også bruge sammenligningstjenesten. Den kan give dig et billede af, hvilke abonnementer der er på markedet. Er din egen udbyder med på listen, kan du bare bede om at få det pågældende abonnement i stedet for. Er der et godt tilbud hos en anden udbyder, kan du bruge det til at forhandle med din nuværende internetudbyder. Så kan du enten få en lavere pris eller en højere hastighed.

Internet og TV

Nogle internetudbydere udbyder også abonnementer på TV. Vil du gerne have begge dele, kan det betale sig at købe en samlet pakke. At få både TV og internet fra den samme udbyder kan også gøre det nemmere for dig selv. Det er én regning og én udbyder, du skal kontakte ved problemer.