Få styr på reglerne i forbindelse med opkøb af biler til eksport

Der er mange penge i at handle med biler. Det er en varer, der bliver ved med at være populær, da det er noget, som folk bliver ved med at have behov for. I en travl hverdag, hvor tingene skal foregå med en vis fart, er det den nemmeste og hurtigste måde at overskue dagligdagen. Hvis man har et kendskab til eller en interesse i biler, kan det altså være en god forretning. Dog er der en lang række regler forbundet med dette, og det gælder særligt, hvis man beskæftiger sig med eksport af bil.

Kontakt skat for hjælp

En af de helt store problematikker, der kan følge med export af bil, kommer i forbindelse med skat og afgiftsreglerne. Dog gør netop afgiftsreglerne det muligt at eksporterer biler til udlandet, hvis de har en vægt, der holder sig under 3500 kg. Dog er det nødvendigt, at man kontakter skat i forbindelse med salget. Før man kan gøre dette, må man have afmeldt bilen, og man skal samtidig også have funder køberen i udlandet. Der er ingen tvivl om, at det selvfølgelig er en langt nemmere proces, hvis det gøres indenfor EU, men man kan hos en speditør få et udførelsesdokument, der kan muliggøre det.

Få hjælp til handlen

Hvis man ikke er inde i dette system, kan det virke rimelig uoverskueligt at skulle beskæftige sig med opkøb af biler til eksport. Da det er store og dyre varer, som man arbejder med, ønsker man selvfølgelig, at det skal gøres ordentligt. Derudover er der også en lang række regler, som kan være svære at finde hoved og hale i. Derfor kan det at kontakte nogen, der har forstand på, dette i forbindelse med handlen, være en god idé.