Få den genkendelige følelse med en el-cigaret

Efterhånden er man blevet enige om, at det at ryge en el-cigaret er væsentligt sundere end at ryge almindelige cigaretter fra pakken. Det betyder dog ikke, at alle er begyndt at ryge på denne måde. Der er stadig mange, som tror, at det ikke er noget for dem at ryge på en el-cigaret. Der er mange fordomme forbundet med det fordi, at mange tror, at det er markant anderledes. Hvis du finder en god og praktisk el-cigaret vil du dog hurtigt finde ud af, at det er ganske dejligt. Du vil formentligt fra det ene øjeblik til det andet lægge de klassiske cigaretter væk for at gå helt og aldeles over til den nye og elektroniske form for rygning i stedet. Der er mange, der allerede har taget hoppet, så du kan finde støtte hos mange andre, hvis ikke du er helt sikker på, at du er klar.

Bliv klog på en el-cigaret før du køber

Ændrer man en vane, som man har haft i rigtig lang tid er det klart, at man altid lige bør undersøge grundigt hvad det er man gør. Det gælder både hvis man stopper til en sportsgren for at starte på en anden. Ved at undersøge den nye vane eller ændringen i vanen grundigt kan man undgå dårlige oplevelser. For kaster man sig ud i noget man ikke ved noget om kan man ende med at blive meget skuffet. Det kan ende ud i, at man får en dårlig oplevelse, som man efterfølgende skal bearbejde og det kan både tage meget tid og energi. Så hvis du står overfor at skulle gå fra cigaretter til el-cigaretter bør du undersøge præcis hvad det er du kaster dig ud i.

 

Der er tale om en helt anden type hardware når man har med denne elektroniske cigaret at gøre. Man kender den klassiske cigaret, som har hvidt papir rundt om noget tobak og et filter. Med en el-cigaret har du dog en helt anden ting. For spidsen kan du se et LED-lys. Mange bliver intimiderede fordi de tror, at det er noget, som kommer til at lyse konstant. Det er dog ikke tilfældet for det er kun når man suger i cigaretten, at dette lys vil lyse op. Går man længere ned af skaftet vil man se et batteri. Køber man en el-cigaret i almindelig størrelse vil det altid være batteriet, som fylder mest på hele cigaretten. Jo større batteriet er, jo sjældnere behøver du at oplade den. Under batteriet kan du se, at der er en mikroprocesser. Den har en vigtig funktion da det er den, som styrer LED-lyst, samt atomizer. Uden mikroprocessoren virker cigaretten slet ikke. Du finder også en atomizer, som er den, der opvarmer væsken. Derudover er der et filter, som indeholder nikotinvæske. Du vil også se, at der er et mundstykke, som samler og udsender røg.

Der er mange fordele ved en el-cigaret

Det kan være en ide at skille en el-cigaret ad inden du begynder at ryge således, at du ved præcis hvilke komponenter der er i den. Det kan gøre, at det bliver væsentligt mere trygt at ryge på den. I takt med, at du begynder at ryge på den nye måde vil du finde ud af, at der er mange fordele ved at ryge denne type af cigaretter. Du vil blandt andet finde ud af, at den kan fungere godt hvis du ønsker at nedtappe dit forbrug af rygning.

 

Ønsker du for eksempel at stoppe med at ryge kan det være en god ide at lægge cigaretter på hylden for at begynde på en el-cigaret i stedet.