En drikkevandskøler er en perfekt løsning til din virksomhed

Der er ikke noget være end at tilbringe en hel arbejdsdag med at drikke lunkent vand fra vandhanen. Derfor fandt jeg den perfekte løsning hos Aroma Coffee. Jeg er ejer af en mindre virksomhed i Viborg. Vi er pt. 10 ansatte og vi vækster stille og roligt. Vi er en virksomhed af en sådan størrelse at der er nogle serviceparametre, som vi bliver nød til at optimere på. Kaffemaskinen er pludseligt blevet for lille og det går ikke bare at hente vand fra hanen.

En drikkevandskøler skaber glæde på kontoret

Det var efter en varm sommerdag det slog mig, at vi simpelthen bliver nød til at eje en drikkevandskøler. Jeg har 8 km på cykel til vores kontor og efter en lang og varm cykeltur mødte jeg helt svedig op på kontoret. Det første jeg tænkte var at jeg skulle have noget vand! Det var simpelthen en så utilfredsstillende oplevelse at jeg prompte søgte på nettet efter en drikkevandskøler.

Hos Aroma Coffee fandt jeg den perfekte løsning

Efter lidt søgning på nettet kom jeg frem til siden Aromacoffee.dk. De tilbyder en masse forskellige kaffeløsninger til virksomheder, som man både kan købe og lease. Her fandt jeg en drikkevandskøler, som jeg promte bestilte hjem til virksomheden.

En drikkevandskøler skaber glæde på kontoret

Det har været en rigtig fornuftig løsning at skaffe en drikkevandskøler. Nu samles vi alle oppe ved drikkevandskøleren og henter dejligt koldt vand. Derfor vil jeg klart anbefale en drikkevandskøler fra Aroma Coffee. Det er simpelthen alle pengene værd.