Derfor skal I drage på opdagelse i de danske campingpladser

De kolde og grå vintermåneder i Danmark får hurtigt en til at tænke på ferie og varme.

Mange danskere har en tendens til at flyve eller køre sydpå i sommerugerne med hele familien. Flere og flere trodser dog dette, og holder ferie hjemme i landet. Danmark kan nemlig byde på mere, end de fleste tror. Særligt findes der mange forskellige campingpladser, som vil kunne opfylde alle jeres feriebehov.

Hvorfor ikke tage en smut gennem landets flotte natur og holde en campingferie herhjemme?

Bestil ferie på den hyggeligste campingplads

Der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved camping og ferie i det danske land. Vejret er måske ikke så varmt som i syden, men naturen er stadig flot. Oftest vil man også opleve, hvor lidt man har set af sit eget land.

For at bibeholde den varme feriestemning skal I da smutte en tur på strandcamping. Her er der både pool, sandstrand, minigolf, tennis og endda geder. Der er såmænd noget for en hver samt indkøbsmuligheder på pladsen.

På en børnevenlig campingplads kan I trygt sende børnene afsted alene på legepladsen alt efter deres alder. Der er ligeledes rig mulighed for at danne nye venner og bekendtskaber grundet campingpladsens fællesskab. Særligt i Danmark findes der de hyggeligste campingpladser med leg og afslapning.

Bestil derfor allerede nu jeres ophold på den hyggeligste campingplads. Så har I et lyspunkt at se forude gennem den mørke vinter.

Hold ferie med fællesskab og nærvær

I Danmark er der et stigende antal af fastliggere. Fastliggere er nogle, der bor året rundt på campingpladsen. Der er dog endnu flere danskere med deres egne campingvogn, der har en fast plads hver sommer.

De børnevenlige campingpladser har dog mange bomuligheder til dem, der ikke ejer en campingvogn. Man kan eksempelvis leje en campingvogn eller bo i en af pladsens lækre hytter. Nogle steder kan du endda bo i et mobilehome, ligesom mange gør på de varme landes campingpladser.

Som tidligere nævnt byder campingferien på en masse fællesskab samt nærvær. Der tages varmt imod alle familier uanset størrelse. Camping er ligeledes meget nede på jorden uden for meget luksus. Børnene bliver dermed også lært i, hvordan man hygger sig uden alt for mange materielle ting. Helt automatisk bliver der opfundet nye lege blandt pladsens børn, og der opstår mange gode stunder. En ferie på strandcamping er med andre ord mindernes ferie. Den afslappede atmosfære gør denne form for ferie til den perfekte, afstressende og rolige tid.

De danske børnevenlige campingpladser er ligeledes også gode steder at tage en miniferie. Det kan være, når I trænger til lidt familietid hen over en weekend eller måske i en af de korte ferier såsom pinsen. Mange danske campingpladser har nemlig åbent året rundt. Det kan dog måske være en ide at gemme strandcampingen til de varmere måneder på året – vinterbadning er ellers blevet et stort hit hos mange.

Så tøv ej med at blive i hjemlandet i sommerferien. I vil finde lige så gode, hvis ikke bedre, ferieminder herhjemme.