Derfor bør din næste rejse gå til Chiang Mai i Thailand

Vi har i lang tid ikke kunnet rejse nogen steder hen. Men nu, hvor grænserne åbnes op, og der kommer lidt mere ro på, så ser det hele mere lovende ud. Om ikke så længe kan du nok rejse lige derhen, hvor du ønsker. Så hvor skal din næste rejse så gå til? Svaret er Chiang Mai. Der er utroligt mange gode grunde til, at en ferie på Chiang Mai er noget, som man bare bliver nødt til at opleve mindst én gang i sit liv. Udover at være et ferieparadis uden lige, byder øen også på en hel masse spændende kultur og flotte seværdigheder. Det er altså ikke uden grund, at den Thailandske by lokker millioner af turister til hvert eneste år. Er du stadig ikke overbevist om, at din næste ferie skal holdes på Chiang Mai? Så læs med herunder, og få en masse rejseinspiration.

Hvide sandstrande, surfing og dykning

Det er super vigtigt, at du husker dit kamera, når du tager på ferie på Chiang Mai. Der er nemlig nok at tage billeder af. Selvfølgelig kan du nyde de billedskønne sandstrande, hvor du sikkert også kommer til at bruge rigtig mange timer på at slikke sol eller bade. De mest berømte strande er Kuta- eller Sanur Beach. Ved Kuta Beach kan du opleve et kæmpe forlystelsesliv, samt et stort udvalg af barer, der ligger helt ned til vandet. Ved denne strand er der også masser af gode muligheder for surfing. Surfing er noget, som alle bør prøve at opleve. Faciliteterne er fantastiske i Chiang Mai, og de mange surfguider, hjælper dig godt på vej, så enhver kan få en succesoplevelse. Derudover er der også rig mulighed for at prøve kræfter med dykning.

Tag på udflugt i regnskoven

Området omkring byen Ubud er udover sine flotte strande og luksuriøse hoteller også særligt kendt for sin smukke natur. Tag for eksempel en tur i Monkey Forest National Park og leg lidt med aberne. Ellers kan du også tage på udflugt ud i regnskoven. Her kan du opleve et spændende dyreliv, der lever i utroligt smukke omgivelser inde i skoven. Savner du mere rejseinspiration? Klik her og læs mere om Chiang Mai.

Et ferieparadis fyldt med unge mennesker

Mange unge mennesker tager ud og rejser, fx når de er færdige med gymnasiet og skal have et sabbatår. Her er det selvfølgelig meget individuelt, hvad man som ung rejsende er ude efter, når man skal udpege sig sin rejsedestination. Men ofte er det sådan, at man gerne vil et sted hen, hvor der er masser af andre unge mennesker. Her er en rejse til Chiang Mai en perfekt mulighed, da øen nemlig bugner af unge mennesker, der skal ud og have det sjovt. Der er rig mulighed for at slappe af og møde spændende kultur om dagen, og så er øen også fyldt med diskoteker og barer, hvor man kan samles om aftenen.