Den bedste hjemmebar

Det er helt vildt hyggeligt at lave drinks derhjemme. Det er dejligt at sprede glæde og latter, og det er balsam for sjælen at nyde godt selskab.

Kolde og lækre drikke gør det kun endnu mere luksus at invitere venner og familie på besøg – og er du lidt af en amatør-bartender, så byder du sikkert altid på drinks, når du inviterer. Det er ikke særlig krævende at opsætte en hjemmebar. Med alkohol, sodavand, sirup og glas på hylderne er du allerede langt.  Og med en isterningmaskine er is har du mulighed for altid at have is ved hånden i din hjemmebar.

Is til din hjemmebar

Du tænker måske, at du har da is i fryseren. At det er da nemt at fryse nogle isterninger ned i god tid, og at bringe dem ind til gæsterne. Men er det egentlig altid sådan, det går? Er der altid is parat i fryseren, og er det let at holde jeres drinks iskolde hele aftenen og natten? Måske ikke.

Lidt lettere bliver det altså bare med en isterningmaskine. Der er en kæmpe forskel på maskinernes størrelse, farve, kapacitet og effektivitet. Du kan derfor med fordel læse mere på internettet allerede i dag og finde frem til, hvilken isterningmaskine der er perfekt for dig og din hjemmebar.

Måske den skal være kæmpestor, og rumme enormt mange isterninger. Måske du har behov for mindre mængder isterninger og en maskine, der ikke fylder så meget i lokalet. Jo større tank maskinen har, jo sjældnere behøver den at blive fyldt op med vand. Rustfrit stål er et must, hvis maskinen skal holde i mange år.

Hygge og æstetik

En hjemmebar må både være praktisk og æstetisk, hvis den skal fungere optimalt. Det er de færreste mennesker, der ikke bliver påvirket af atmosfæren i et rum, og det er meget vigtigt, at der er hyggeligt i en hjemmebar. Det er jo et sted, hvor man ønsker at have det sjovt. Det er et sted, der gerne skal have positive vibes både for vært og gæster.

Foruden indholdet i din hjemmebar er det centrale naturligvis både møbler, udsmykning, belysning og musik. Møblerne skal typisk gerne være stilrene og ikke mindst komfortable. Udsmykningen skal harmonere med lokalet, og det kan være, at den skal harmonere med et bestemt tema, som styrer indretningen af baren. Det kan være western-tema, et tema som dansk hygge, eller et mere vildt tema som hav eller himmel. Kun fantasien sætter grænser.

Skab god stemning

Både lys og musik er afgørende for hjemmebarens stemning og for, om mange venner og bekendte har lyst til at nyde drinks på barstolene. Farver og toner skabt af lys og lamper har nemlig en kæmpe indflydelse på, hvordan mennesker føler sig tilpas, og hvordan de opfatter situationen. Hyggelys med et mere svagt og rødligt skær er ofte at foretrække til en bar- eller fest-lokation.

Musikken sætter bevægelsernes dagsorden og rammerne for, om der for eksempel danses i baren. Musik i højt tempo skaber naturligvis en mere vild stemning end langsom musik, som kan virke beroligende og nærværende.