Billige blomster

Billige blomster til juletiden

Jeg ved det godt – blomster er bare noget de fleste tænker er penge ud af vinduet.

Om ikke andet kan jeg dog godt lide dem, og elsker når de pynter min vindueskarm i mit store vindue med udsigt udover lillebælt.

De skaber så fantastisk en stemning i disse grå tider, hvor solen er mindre fremme end det er mørkt.

Jeg er derfor gået på jagt i området omkring Lillebælt, for at finde ud af hvor jeg kan få nogle billige blomster, som samtidig er mere end bare flotte.

Jeg er dog meget travl, så det var ikke den vilde efterforskning jeg kunne gøre, men…

 

Billige blomster Min mand finder billige blomster

 

Min mand er bedre end din! Jeg havde beklaget mig over, at jeg ikke kendte et sted med billige blomster uden at vi skulle til at hive fat i Interflora.

Min mand havde dog godt hørt om mit brok, som jeg fortalte ham i går, at jeg ikke kunne finde billige blomster nogle steder.

På vej hjem fra arbejde i dag kom han dog ikke tomhændet ind ad døren. Han kom med helt 5 buketter af de mest fantastiske blomster.

 

Billige blomster til juletiden

 

Det var på vej hjem fra arbejde i Middelfart at han stødte på denne brugskunstbutik, der hedder Crocca bBrugskunst. Jeg har faktisk flere gange passeret den, men har altid troet de kun havde brugskunst.

Det viser sig så, at de har et hav af lækre blomster. Faktisk ikke bare lækre blomster, men også billige blomster.

Det er helt perfekt, og nu er mit hus simpelthen så fint. Udover alt min julepynt, så pynter mine smukke blomster bare hele huset.

 

Gå på udkig i Crocca efter billige blomster

 

Nu har jeg haft mine blomster i 14 dage, og jeg må bare sige. Det er nogel af de bedste blomster jeg nogensinde har haft. Ingen af dem er visnet, og ingen af dem kræver at jeg plejer dem flere gange dagligt.

Det er helt vildt. Derfor kan jeg i den grad anbefale Crocca Brugskunst, hvis du alligevel er i Middelfart.

Er du ikke det? Så er hjælpen også nær. Inde på hendes webshop kan du bestille blomster til levering. Det er super simpelt, og det er billige blomster i en rigtig god kvalitet.