5 tidspunkter hvor Pepsi Max bare IKKE kan undværes

Elsker du også Pepsi Max? Så er du bestemt ikke alene! Men sodavanden kan faktisk bruges til meget mere, end blot at drikke rent! Det vidste du måske ikke? Så læs bare med her og bliv klogere på, hvornår man bare ikke kan undvære sodavanden. Derudover er den jo sukkerfri og du kan derfor roligt nyde denne lækre læskedrik alt hvad du overhovedet har lyst til, helt uden at være bekymret for dit sukkerindtag.

Når du skal lave kylling i cola

Ja opskriften hedder godt nok kylling i cola, men Pepsi Max er bestemt lige så godt som cola og så undgår du jo endda, at proppe en masse sukker i din aftensmad. Når du laver kylling i cola eller i dette tilfælde – kylling i Pepsi Max, så skal du selvfølgelig bruge sodavanden til opskriften. Når man skal bruge noget til sin aftensmad, så er det dejligt at få det på tilbud og det er lige netop hvad du kan med Pepsi og så online endda. Du kan nemlig få Billig Pepsi Max Tilbud Online og så endda spare penge på din aftensmad – det er en win win situation.

Når du skal lave rom og cola

Ja når du skal lave rom og cola, så kan du faktisk sagtens anvende en god Pepsi også! Og så kan du endda få den sukkerfri. Det vil sige, at du samtidig spare lidt på kalorierne imens du er i byen. Så kan du også nyde lidt ekstra tømmermænds mad, dagen derpå. Men tilbage til drinken – rom og cola, den smager nemlig mindst lige så godt med Pepsi og hvis du endnu ikke har prøvet det, så bør du helt sikkert prøve en rom og Pepsi Max.

Når du skal lave sjov med ungerne

Har du nogensinde prøvet at smide mentos ned i en Pepsi Max? Nej? Så er du virkelig gået glip af noget! Den er nemlig virkelig sjovt og overraskende hvordan det reagerer med hinanden. Når man blander de to ting, så vil sodavanden nemlig reagere ved at eksplodere. Du kan derfor vise dine børn en sjov og fuldkommen ufarlig eksplosion som i kan grine over længe efter. Men bare så du er advaret, dine børn vil helst sikkert gerne prøve det igen og igen – det er nemlig ret fascinerende at se. Og bare lige et godt råd, gør det udendørs, det kan nemlig godt svine en hel del.

Når du skal rense dit badekar  

Oh yes, du læste rigtigt. Pepsi Max er faktisk virkelig effektivt, når man skal rense sit badekar. Så er du træt af skrappe rengøringsmidler, som kun gør arbejdet halvt? Så prøv at brug at bruge denne skønne læskedrik som rengøringsmiddel. Du vil blive overrasket over, hvor effektiv den er og så kan du jo samtidig lige nyde et dejligt koldt glas sodavand, imens du gør rent. Hvis ikke du tror på det, så prøv det en gang.

Udover ovenstående, så er Pepsi ganske enkelt også lækker bare at drikke som den er.